Weet je wat ik nou zo leuk vind aan mezelf?

Dat ik zo’n fantastisch mooi lichaam heb. Met een neus en ogen waarmee ik de mooie wereld kan zien en ruiken. Ik heb oren om te horen en ik heb een mond om heerlijke gezonde dingen te eten en te proeven. Dan komt dat in mijn lichaam terecht, in mijn organen die allemaal functioneren. Het is zó belangrijk om af en toe stil te staan bij wat een wonderbaarlijk mechanisme wij zijn.

Dit lichaam, dát ben ik. Ik ben natuurlijk nog veel meer dan dit lichaam. Maar, dit lichaam, dat ben ik!

Hoe belangrijk is het om dit lichaam te eren en af en toe even te aaien en er heel erg lief voor te zijn. Om hele gezonde en goede producten tot me te nemen, zodat ik me helemaal optimaal kan voelen, lekker in mijn energie. Als mijn lichaam goed functioneert, dan kan ik heel veel aandacht hebben voor de dingen buiten me en voor mijn klanten.  Zo creëren we een hele mooie wereld met elkaar. Als we aandacht  hebben voor elkaar.

Dus ik ben heel erg blij mezelf te zijn. Dit is zo’n belangrijke zin. Ik nodig je uit dit elke dag voor de spiegel te zeggen. Ik ben zo blij mezelf te zijn. Jezelf helemaal uit te nodigen, te openen. In een open houding jezelf te verwelkomen.
IK BEN BLIJ MEZELF TE ZIJN.

En nu ben ik benieuwd wat jij allemaal leuk vindt aan jezelf!
Wil je het delen in het commentaarveld hieronder?