Ondertussen heb ik verschillende dingen bij je gedaan. De manier waarop jij mensen begeleidt vind ik heel puur, oprecht en professioneel. Echt vanuit het hart. Dank daarvoor! Je hebt veel ervaring, kennis en wijsheid in je. De manier waarop je dit samenbundelt en gebruikt is heel effectief en fijn.

Sushma, feb 2020

www.hartforher.nl

Heel hartelijk dank voor de telefonische empathie-sessie die ik heb ontvangen. Het ging voor mij echt heel diep, en daardoor snel oplossend. De uitnodiging dat ik het verhaal opnieuw en opnieuw kon vertellen, maakte dat er steeds meer los kon komen. Ik voelde mij gehoord en kreeg daardoor ruimte. Mijn buik voelt veel losser en lichter na jouw empathie-sessie.
Jorine, 55 jaar

Een prettige ervaring in de zoektocht naar wat zich binnen in afspeelt. Ik wist niet wat ik verwachten kon maar werd prettig bij de hand genomen (en even later bij de voet ;-). Ik houd  ervan om controle te houden, en ben ietwat ongedurig van aard . In handen van Maria durfde ik die controle beetje bij beetje los te laten. Ik voelde rust en ontspanning ontstaan zonder mijn kracht te verliezen. Het inzicht dat er vanuit ‘niets doen’ net zoveel kan ontstaan als vanuit ‘beweging’ weet ik wel maar het aan den lijve ondervinden geeft nog veel meer vertrouwen. En dat heb ik mogen ervaren  gedurende deze sessie. Dank je wel daarvoor! Ik geef je een 8.  Ik geloof niet in een 10. Het streven naar perfectie leidt tot imperfectie en goed is immers goed genoeg!

Floor, 41 jaar

Mijn bezoek aan Maria was een bijzondere ervaring wat begon met een warm welkom. Ze geeft in haar begeleiding veel rust, persoonlijke aandacht en vertrouwen. Het heeft me ruimte voor inzicht gebracht, heb even mijn patroon gezien in de diepere lagen onder het bewustzijn. Hierdoor nieuwsgierig geworden naar antwoorden op vragen over een ‘onbestemd gevoel’ Wow! en het besef dat de ruimte in je lichaam daardoor ook groter wordt dus minder fysieke pijn door ontspanning.

Mirjam, 48 jaar

Maria kon door haar integere en ontspannen manier van werken tot diepere lagen van mijn (lichaams)bewustzijn doordringen. In deze diepere lagen werden wezenlijke dingen aangeraakt en gaf het inzicht dat het ook mogelijk was om een nieuwe visie naast een bijna onwrikbaar oud verhaal of patroon toe te voegen waardoor er meer openheid kwam. Wat ik zeer van deze ontmoetingen heb geleerd is dat iets wat uitgelegd kan worden door de minste aannames, niet meer of beter kan worden uitgelegd door nog meer bedenksels. 1-voud en zoveel mogelijk dingen los te zien van enige vorm van geestelijke bedwelming is voor mij het sleutelwoord en het besef dat onbewuste denkconstructies het simpele niet eenvoudiger of transparanter maakt want overtuiging is soms maar moeilijk te benaderen om dit in een nieuw perspectief te zien. In het begin leek het alsof het eerste licht van de dagenraad soms maar aarzelend door een kier van mijn gesloten gordijnen naar binnen kroop maar op bepaalde plekken uiteindelijk toch niets onbelicht lieten wat gezien en gehoord wilde worden.

Leo v d P., juli 2015

Maria is een zeer prettig en integer persoon. Zij is in staat geweest mij in een korte tijd terug te brengen bij het gevoel in mijn eigen lichaam, dat ik jaren kwijt ben geweest. Dat gevoel is nu een leidraad van mijn huidige en toekomstige leven. Als eenieder zich met zoveel respect tegenover de medemens zou gedragen als Maria, zou de wereld er heel anders uitzien.

Marian van Keulen

26 sep 2012. Pas 1 cursusdag gevolgd en deze was helemaal geweldig. Volkomen ontspanning nam Maria de tijd om extra uitleg te geven waar dat nodig was. De sfeer was erg prettig en warm. De manier van masseren spreekt mij enorm aan en ik kijk nou al uit naar de volgende cursusdag.

Ellie

26 jan 2010. Fijne cursus voor als je meer wilt verdiepen in het masseren. Je leert de nodige diepgaande technieken wat de massage meer inhoud geeft. Onderdeel van de cursus is ook het ontvangen van een massage. Maria weet op een geduldige en rustige manier haar kennis over te brengen zonder zweverig te worden. Een aanrader!

Anja

Dankzij de liefdevolle, professionele en veilige bedding die Maria biedt kon ik allerlei emotionele blokkades die zich in heel mijn lichaam hadden verzameld op een diep niveau loslaten. Maria volgt je naadloos, moedigt je aan, en voelt precies wat je op dat moment nodig hebt om nog een laagje dieper te gaan. Ik geef je een 9.

Denise, 52 jaar

www.heeljehart.nl

Maria creëert een prettige en veilige bedding, waarin alles mag zijn. Hierdoor is het gemakkelijk om naar binnen te gaan en te laten gebeuren wat zich aandient. Of het nu fysieke gevoelens zijn, gedachten, emoties of behoeften, alles is welkom. Ze laat je een reis beleven waarbij je lijf de regisseur is. Zo ontstaat er een onbekende en verrassende reis met nieuwe uit- of inzichten. Heel veel dank voor je sessie, ik voelde me rijk, ik voelde me gezien en heb veel moois mogen ervaren. Ik geef je een 9. Het was prettig, liefdevol, zinvol en precies wat ik nodig had.

Frieda Boekel, 58 jaar

steldat.nl

 Maria helpt je op een rustige manier je lichaam te begrijpen. Zij laat voelen en maakt je bewust van waar je klacht vandaan komt en wat zij samen met jou er aan kan doen om dit te verbeteren. Je komt beter in balans met je lichaam. Ik geef het cijfer 8: Voor een 10 zijn meerdere sessies nodig zodat ik van mijn klachten af kom.

Simone Lodder, 50 jaar

www.aromed.eu

Maria’s rug-massage bracht mij tot diepe ontspanning. Ze zocht steeds de grens op waar ik intens contact met pijnlijke plaatsen op mijn rug kon ervaren en spanning los kon laten. Ik heb Maria’s afstemming op mij als zeer zorgvuldig ervaren. Ik geeft het cijfer 9.

Edwin, 51 jaar

Sinds jan ’13 leer ik bij Maria om allerlei (oude) gedachten, overtuigingen, patronen, … tegen het licht te houden. Dat gebeurt vooral (in gesprek en massages) door te voelen wat er is en daarnaar toe te gaan. Acceptatie en waardering voor wat er is, zijn sleutelbegrippen voor me geworden. In een jaar tijd ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen, terwijl de denkkracht gebleven is. Het is een mooie reis.

Ron, febr. 2014

Maria, je hebt mij geleerd om respectvol met mijn gevoelens om te gaan, zodat ik ze nu beter kan onderscheiden en ze durf toe te laten. Mijn oprechte dank hiervoor.

MvH

Maria, ik beschouw je als een zeer integere, betrokken, moedige therapeut met het hart op de goede plek. Je hebt een diep inzicht in menselijke problemen, deinst niet terug, ook niet bij zwaardere problematiek.  Je bent als geen ander in staat om het eenvoudig te houden.

Chris Kersten

23 juli 2011. Het was een kadootje om de basiscursus bij Maria te doen. Maria is heel integer en ze geeft instructie met alle aandacht. Wat ik heel mooi vind aan Maria, is dat ze ook leeft volgens het gevoel en de visie die ze presenteert en overbrengt. Ik verheug me op de verdiepingscursus!

Noortje

13 juli 2009. Deze cursus heb in de winter van 2007/2008 gevolgd. Het is een hele fijne massage om te leren en te krijgen. Maria geeft met veel passie en aandacht les. Als je van plan bent een ontspanningsmassage te leren, dan beveel ik je deze cursus van harte aan.

Carla