Over mij

Mijn naam is Marion Geelen-Landeo.

Ik help jou als succesvolle vrouwelijke ondernemer van 40+ van je rugklachten af naar een soepele en gezonde rug. Mijn passie is jou te begeleiden naar een sterk soepel en gezond lichaam!

Ik geloof dat jij als vrouwelijke ondernemer, de wereld iets heel belangrijks te bieden hebt.  Omdat je doet waar je van houdt en je jouw idealen vorm geeft, wil je niet langer beperkt worden door fysieke problemen.

Wil je graag een vitaal, sterk en gezond lichaam? Geef het dan de aandacht die het verdient. Verwaarloos jij je lichaam dan krijg je signalen in de vorm van pijn. Je lichaam roept: ‘schenk aandacht aan mij!’  Dat is heel mooi dat je lichaam dit doet, want dan weet je wanneer je moet stoppen.

Stel jij die ‘pas op de plaats’ uit omdat er nog zoveel te doen is? Als ondernemer wil je graag je targets halen, je wilt door en je geeft alles wat je in je hebt.  De eisen die het bedrijf aan je stelt zijn hoog. Je neigt daardoor over je genzen te gaan. Het gevolg is dat je lichaam je op een gegeven moment dwingt om te stoppen. Het is zeer frustrerend als je lichaam je tegen zit.

 

Als kind op de lagere school heb ik voor het eerst rugklachten ervaren. Een medeleerling haalde een grapje uit en gaf mij plotseling een knietje in de rug. Toen dat verkeerd uitpakte,  het veroorzaakte namelijk hevige pijn, heeft iedereen op school daarvan geleerd. Ik geloof niet dat iemand dat grapje daarna nog durfde uit te halen. Het werd mij toendertijd aangeraden om 6 weken in bed te blijven.  De acute rugpijn ging er wel van over, maar ik kreeg er een stijve rug voor in de plaats. Ik ervaarde hevige pijn in de rug tijdens menstruaties.

Het was tijdens mijn psychologiestudie en mijn Rebalancingopleiding dat ik geboeid was door de samenhang van lichaam en geest.  Rugklachten hebben naast een lichamelijke ook  een psychische component.  Rugklachten hebben te maken met het te-rug houden van energie.  Dat heb ik zelf ervaren toen ik mijn eerste Rebalancingsessie kreeg, wat een wereld voor mij opende. Het bracht me in contact met diep weggestopte emoties die opgeslagen lagen in mijn lichaam. Toen die emoties weer konden stromen had dat een enorm effect op mijn lichaam.  Ik herinner me nog goed dat ik na die sessie me zó stevig op de grond voelde staan dat ik mijn benen voelde alsof het de eerste keer was.  Het was net alsof ik daarvóór nooit benen had gehad.

De rug is de spil van je lichaam. Zonder ruggegraad kun je niet staan en lopen.  De rug recht houden betekent dat je durft te staan voor wie je bent.  Alle vormen van spanning in het lichaam en in de geest zijn terug te vinden in de rug. Je rugklachten zijn een kans voor groei.  Net als vroeger op mijn school waar we met z’n allen geleerd hebben wat je beter NIET kan doen. Het goede nieuws bij rugklachten is dat in 98% van de gevallen het proces omkeerbaar is en je rug weer 100% gezond en vitaal kan zijn. Hiervoor is het wel belangrijk om in beweging te komen. Met alleen in bed liggen kom je er niet (tenzij je chronisch vermoeid bent en niet anders kan). Ik zal je vertellen wat je beter WEL kan doen.

In de 25 jaar dat ik mijn Rebalancingpraktijk heb, heb ik bij vele mensen  het proces van bewustworden van hun lichaam in gang mogen zetten. Graag wil ik jou ook helpen met het leren luisteren naar je lichaam. Ik geloof in het zelfhelende vermogen van je lichaam als je het de aandacht geeft die het nodig heeft. Als je de goede voorwaarden weet te scheppen doet je lichaam alles voor je. Jij zet de eerste stap (ontspannen in wat er is) en de wijsheid van het lichaam neemt het over. Het zal je belonen met zijn sprankelende energie.

Ik ervaar een enorme passie om je mee te nemen naar een optimaal functionerend lichaam dat gezond en vitaal is. Ik nodig je uit om jezelf en je lichaam onvoorwaardelijk lief te hebben.  Dat het vanzelfsprekend voor je  is om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen, zodat ook jij je passie en potentie volledig leeft.

Download mijn GRATIS e-book ‘Rugklachten te lijf’’als je dit nog niet gedaan had. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij kan zetten  om van je rugklachten af te komen! Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail. De volgende stap is om naar mijn Gratis Ruggesteun Training te komen.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een individuele sessie . Je kunt ook meedoen met de ijsbad-workshop. Stuur een mail naar Marion@RuggesteunVoorOndernemers.nl of vul het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

LIEVE groet en LOVE your body,

naam wit complete