Mijn naam is Maria H.J.Geelen.

Er is geen pil die jouw ware natuur, jouw zelfhelende vermogen kan evenaren.

Zelf ben ik dagelijks bezig het beste uit mezelf en mijn cliënten te halen. Ik help jou op weg naar een gezonde geest in een sterk lichaam.

Ik help jou, succesvolle onderneemster tussen 40 en 60 jaar, een soepele en sterke rug te krijgen en behouden. Mijn passie is jou te helpen sterk, vrij en blij te zijn!

Ik geloof dat jij als onderneemster, (en tevens mogelijk moeder, vrouw en partner is), de wereld iets heel belangrijks te bieden hebt.  Omdat je doet waar je van houdt en je jouw idealen vorm geeft. Daardoor wil je niet langer beperkt blijven door fysieke problemen.

Wil je graag een vitaal, sterk en gezond lichaam? Geef het dan de aandacht die het verdient. Verwaarloos jij je lichaam dan krijg je signalen in de vorm van pijn. Je lichaam roept: ‘schenk aandacht aan mij!’  Dat is heel mooi dat je lichaam dit doet, want dan weet je dat je beter even kan stoppen en kan luisteren naar wat je lijf je vertelt.

Stel jij die ‘pas op de plaats’ uit omdat er nog zoveel te doen is? Als onderneemster wil je graag je targets halen, je wilt door en je geeft alles wat je in je hebt.  De eisen die je onderneming aan je stelt zijn hoog. Je neigt daardoor over je genzen te gaan. Het gevolg is dat je lichaam je op een gegeven moment dwingt om te stoppen. Het is zeer frustrerend als je lichaam je tegen zit.

Als kind op de lagere school heb ik voor het eerst rugklachten ervaren. Een medeleerling haalde een grapje uit en gaf mij plotseling een knietje in de rug. Toen dat verkeerd uitpakte,  het veroorzaakte namelijk hevige pijn, heeft iedereen op school daarvan geleerd. Ik geloof niet dat iemand dat grapje daarna nog uit durfde te halen. Het werd mij toendertijd aangeraden om 6 weken in bed te liggen.  De acute rugpijn ging er wel van over, maar ik kreeg er een stijve rug voor in de plaats.

Het was tijdens mijn psychologiestudie en mijn Rebalancingopleiding dat ik geboeid was door de samenhang van lichaam en geest.  Rugklachten hebben naast een lichamelijke ook  een psychische component.  Rugklachten hebben te maken met het te-rug houden van energie.  Dat heb ik zelf ervaren toen ik mijn eerste Rebalancingsessie kreeg, wat een wereld voor mij opende. Het bracht me in contact met diep weggestopte emoties die opgeslagen lagen in mijn lichaam. Toen die emoties weer konden stromen had dat een enorm effect op mijn lichaam.  Ik herinner me nog goed dat ik na die sessie me zó stevig op de grond voelde staan dat het leek alsof ik mijn benen voor de eerste keer voelde.  Het was net alsof ik daarvóór geen benen had gehad.

De rug is de spil van je lichaam. Zonder ruggegraat kun je niet staan en lopen.  De rug recht houden betekent dat je durft te staan voor wie je bent.  Alle vormen van spanning in het lichaam en in de geest zijn terug te vinden in de rug. Je rugklachten zijn een kans voor groei.  Net als vroeger op mijn school waar we met z’n allen geleerd hebben wat je beter NIET kan doen. Het goede nieuws bij rugklachten is dat in 98% van de gevallen het proces omkeerbaar is en je rug weer 100% gezond en vitaal kan worden. Hiervoor is het wel belangrijk om in beweging te komen. Met alleen in bed liggen (zoals ik deed) kom je er niet. Ik zal je vertellen wat je beter WEL kan doen.

In de 25 jaar dat ik mijn Rebalancingpraktijk heb, heb ik bij vele mensen  het proces van bewustworden van hun lichaam in gang mogen zetten. Graag wil ik jou ook helpen met het leren luisteren naar je lichaam. Ik geloof in het zelfhelende vermogen van je lichaam als je het de aandacht geeft die het nodig heeft. Als je de goede voorwaarden weet te scheppen doet je lichaam alles voor je. Jij zet de eerste stap door te ontspannen in wat er is,  en de wijsheid van het lichaam neemt het over. Het zal je belonen met zijn sprankelende energie.

Ik ervaar een enorme passie om je mee te nemen naar een optimaal functionerend lichaam dat gezond en vitaal is. Ik nodig je uit om jezelf en je lichaam onvoorwaardelijk lief te hebben.  Dat het vanzelfsprekend voor je  is om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen, zodat ook jij je passie en potentie volledig leeft.

Download mijn GRATIS eBoek ‘Rugklachten te lijf’’ als je dit nog niet gedaan hebt. Hierin vind je de belangrijkste stappen die jij kan zetten  om van je rugklachten af te komen! Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het eBoek dan direct in je mail. Vink meteen het vakje aan om mijn laatste nieuwtjes en tips te blijven ontvangen. De volgende stap is om naar mijn Gratis Ruggesteun Training te komen.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een Individuele Sessie Rebalancing . Je kunt meedoen met de Wim Hof Methode workshop. Of een andere activiteit die georganiseerd wordt in Centrum De Gouden Piramide. Stuur een mail naar Ma***@Ru***********************.nl of vul het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

LIEVE groet en LOVE your body,

Gratis eBoek ontvangen?

Meld je aan om gratis het eBoek te ontvangen en ontdek de 7 tips om een gezonde soepele rug te krijgen.

Download nu

Volg mij