WIM HOF METHODE workshop  –   7 december  10.30-16.30u

Wil jij STERK VRIJ en BLIJ zijn?

Voordelen van de Wim Hof Methode:

– Je hebt het niet meer zo snel koud
– Winterhanden en -voeten verdwijnen
– Je voelt je fysiek en geestelijk sterker
– Emoties worden verwerkt en krijgen een plek
– Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd

Hoe ziet de dag eruit:

Maria H.J. Geelen zal je begeleiden deze dag. Ze geeft je de achtergronden en een theoretische basis over de methode mee, die nodig is om te weten wat er fysiologisch in je lijf gebeurt. Het is belangrijk om te weten waar je mee bezig bent. Je krijgt de tools om na deze dag er zelf thuis mee aan de slag te gaan. We doen ademoefeningen en koudetraining (ijsbad). Tussendoor is er pauze voor een (lichte) lunch. 

Breng mee: zwemkleding, een handdoek, een warme trui en een lichte lunch (voor soep wordt gezorgd).

Voor wie is deze workshop bedoeld: Iedereen die in staat is om te sporten en de sauna aankan. Dit wil zeggen dat je een redelijk goede basisgezondheid hebt. Groepsgrootte max 10 personen.

Contra-indicaties: mensen met epilepsie, zwangerschap, mensen met secundaire vorm van Raynaud syndroom. Heb je hartproblemen of andere ernstige gezondheidsklachten overleg dan eerst met je huisarts of specialist.

Dit is wat deelnemers zeggen over de IJsbad workshop die Maria gegeven heeft vóórdat ze WHM instructeur was:


Olga Feenstra, 78 jaar;  Ademhalingstraining, soort Buteyko, goed uitgelegd. Het was een soort zelfoverwinning: heel fijn. Draagt bij aan gezondheid en levensvreugde.


Carla de With, 54 jaar; www.coachpraktijkcarladewith.nl


Barry Feteris, 41 jaar;  Mooi om te leren dat je lichaam meer aankan dan je zelf denkt. En daarnaast met de ijsbad challenge een leuk verhaal voor op feestjes. Aanrader!

 


Lies van den Akker, 50 jaar: Een uitdagende workshop, goed voor je lijf.


Esmee de With, 24 jaar

Trees Muijlaeert, 68 jaar; www.rebalancingnu.nlEen geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.

Gratis eBoek ontvangen?

Meld je aan om gratis het eBoek te ontvangen en ontdek de 7 tips om een gezonde soepele rug te krijgen.

Download nu

Volg mij