WIM HOF METHODE workshop  –   BINNENKORT VERWACHT

Neem jij de uitdaging aan?

Begin oktober heb ik de master training gedaan van de WHM, maar zal nog moeten wachten op de officiele toelating als WHM trainer. Op 21 oktober wordt dat bekend gemaakt. Tot die tijd plan ik nog geen workshops. Ben je geinteresseerd om een workshop te volgen, stuur dan een email naar info@degoudenpiramide.nl en ik laat je als eerste weten wanneer de eerstvolgende training is!

Meer info vind je op de internationale website van de Wim Hof Methode: https://www.wimhofmethod.com/

Dit is wat deelnemers zeggen over de IJsbad workshop die ik gegeven heb vóórdat ik WHM instructeur was:


Olga Feenstra, 78 jaar;  Ademhalingstraining, soort Buteyko, goed uitgelegd. Het was een soort zelfoverwinning: heel fijn. Draagt bij aan gezondheid en levensvreugde.


Carla de With, 54 jaar; www.coachpraktijkcarladewith.nl


Barry Feteris, 41 jaar;  Mooi om te leren dat je lichaam meer aankan dan je zelf denkt. En daarnaast met de ijsbad challenge een leuk verhaal voor op feestjes. Aanrader!

 


Lies van den Akker, 50 jaar: Een uitdagende workshop, goed voor je lijf.


Esmee de With, 24 jaar

Trees Muijlaeert, 68 jaar; www.rebalancingnu.nlEen geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.

Gratis eBoek ontvangen?

Meld je aan om gratis het eBoek te ontvangen en ontdek de 7 tips om een gezonde soepele rug te krijgen.

Download nu

Volg mij