deze pagina is verplaatst

https://degoudenpiramide.nl/whm-fundamentals/

 

Wil jij STERK VRIJ en BLIJ zijn juist in deze tijd van corona?

Voordelen van de Wim Hof Methode:

– Je immuunsysteem wordt gebalanceerd waardoor het effectiever werkt tegen bacteriën en virussen
– Je vasculaire systeem wordt getraind waardoor je het niet meer zo snel koud hebt
– Je voelt je fysiek en geestelijk sterk
– Gedachten en emoties krijgen een plek en worden tot rust gebracht
– Je raakt meer gefocussed en minder overweldigd
… en nog veel meer voordelen die je zelf mag ontdekken!

 Hoe ziet de dag eruit:

Inloop vanaf 10.45u.  Je wordt gevraagd een aantal papieren in te vullen o.a. over eigen verantwoordelijkheid. Start workshop 11.00u

De dag wordt begeleid door Maria H.J. Geelen. Ze geeft je de achtergronden van de methode en een theoretische basis mee. Dit geeft je de nodige kennis over wat er fysiologisch in je lijf gebeurt.  We doen de speciale Wim Hof ademhaling en creéeren  een sterke mindset, zodat je vol vertrouwen het ijsbad in kan stappen. Je krijgt de tools mee om na deze dag er zelf thuis mee aan de slag te gaan.  Tussendoor is er ruimte om snacks te eten. 

Breng mee: zwemkleding, een handdoek, een warme trui en evt. jouw favoriete snack voor tussendoor (er zijn ook snacks aanwezig).

Voor wie is deze workshop bedoeld: Iedereen die in staat is om te sporten en de sauna aankan. Dit wil zeggen dat je een redelijk goede basisgezondheid hebt. Groepsgrootte max 10 personen.

Contra-indicaties: mensen met epilepsie, zwangerschap, mensen met secundaire vorm van Raynaud syndroom. Heb je hartproblemen of andere ernstige gezondheidsklachten overleg dan eerst met je huisarts of specialist.
En bekijk hier de richtlijnen rondom het corona virus: https://degoudenpiramide.nl/richtlijnen-corona/

Wil je een factuur voor de workshop? Neem dan even contact met me op vóór aanmelding! 

Alvast zelf oefenen met de ademhaling? Ga naar het filmpje helemaal onderaan deze pagina. Have fun!

Heb je al een fundamentals WHM workshop gedaan en wil je naar de terug-kom-dag klik dan hier

Wat deelnemers zeggen over de Wim Hof Methode fundamentals workshop die Maria gegeven heeft:

 

Dit is wat deelnemers zeggen over de IJsbad workshop die Maria gegeven heeft vóórdat ze WHM instructeur was:


Olga Feenstra, 78 jaar;  Ademhalingstraining, soort Buteyko, goed uitgelegd. Het was een soort zelfoverwinning: heel fijn. Draagt bij aan gezondheid en levensvreugde.


Carla de With, 54 jaar; www.coachpraktijkcarladewith.nl


Barry Feteris, 41 jaar;  Mooi om te leren dat je lichaam meer aankan dan je zelf denkt. En daarnaast met de ijsbad challenge een leuk verhaal voor op feestjes. Aanrader!

 


Lies van den Akker, 50 jaar: Een uitdagende workshop, goed voor je lijf.


Esmee de With, 24 jaar

Trees Muijlaeert, 68 jaar; www.rebalancingnu.nlEen geweldige dag met precies de juiste ingrediënten waarvoor ik kwam. Aandacht voor adem, mooie voorbereiding voor het koude-ritueel! Maria is zorgvuldig en gedreven, vol passie voor lijf, leden en mindset. Wat de combinatie van adem + koude mij heeft gebracht is een gevoel van stevigheid, levendigheid en zeer aanwezig zijn in mijn lichaam en geest.

In deze tijd van corona-dreiging is het een uitgesproken kans om te kijken of de Wim Hof Methode voor jou ook werkt. Mijn uitnodiging is om met mij mee te ademen. Een ademsessie duurt ongeveer 15 – 20 minuten en bestaat uit 3 of 4 rondes. Elke ronde bestaat uit ongeveer 30 – 40 diepe ademhalingen, een retentieperiode op de uitademing, dat is een tijd lang niet ademen, en als de ademprikkel weer komt een diepe inademing die je 15 tellen vasthoudt. Let wel op dat je deze adem oefening in een veilige omgeving doet, zittend of liggend, waar je jezelf niet kan bezeren. Doe deze oefening absoluut NIET onder de douche, in water of achter het stuur als je rijdt. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk!

Gratis eBoek ontvangen?

Meld je aan om gratis het eBoek te ontvangen en ontdek de 7 tips om een gezonde soepele rug te krijgen.

Download nu

Volg mij