Rebalancing Utrecht

Rebalancing Utrecht

 

Rebalancing Utrecht

Iedereen heeft wel eens last van rugklachten. Wanneer deze klachten langdurig aanhouden is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Pijn in de rug kan vele oorzaken hebben, zoals een slechte lichaamshouding, overbelasting of juist te weinig beweging. Als je veel van je dag doorbrengt op een bureaustoel loop je risico op rugklachten. Door middel van rebalancing in Utrecht help ik je van deze klachten af zorgen we samen dat je lichaam weer in balans komt. 

Contact opnemen

 

Behandel rugklachten door rebalancing in Utrecht

Rugklachten bestaan meestal uit zeurende of hevige pijn. Ook kun je je erg stijf voelen. Soms kunnen deze klachten heviger zijn door een achterliggende oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan een hernia, scoliose of een uitgedroogde tussenwervelschijf.

Als rugklachten langer dan drie maanden aanhouden wordt het aangeraden om professionele hulp te raadplegen. Je rug soepel houden is ontzettend belangrijk: alles staat in verbinding met je rug. Langdurige pijn kan ervoor zorgen dat je bepaalde lichamelijke handelingen niet meer kan verrichten. Het is daarom belangrijk dat je goed in beweging blijft. Oefeningen die goed zijn voor je lichaamshouding, bijvoorbeeld yoga, zijn daarom niet te missen in je dagelijkse bezigheden. Met rebalancing in Utrecht leer ik je de oefeningen die aansluiten op jouw klachten. Door een kwartier per dag oefeningen te doen kun je een slecht postuur en rugklachten al veel verbeteren. Zo zijn oefeningen SI gewricht een perfecte manier om pijn in je bekken en lage rug te verminderen. 

Aanbiedingen

 

Rebalancing Utrecht: herstel je lichaam en je geest

Rebalancing in Utrecht helpt je om je lichaam weer in balans te krijgen. Door oefeningen uit te voeren zorg ik dat je lichaamshouding wordt verbeterd en dat je spieren en gewrichten flexibeler worden. Met name de rug, nek en schouders zullen door mij worden behandeld. De meeste klachten komen op deze plekken voor. Omdat alles in verbinding met elkaar staat kan het behandelen van deze lichaamsdelen ook klachten op andere plekken bestrijden. 

Rugklachten worden vaak veroorzaakt door spanning in het lichaam. Stress zorgt voor gespannen spieren, wat kan leiden tot klachten en pijn. Bij rebalancing in Utrecht staat daarom ontspanning voorop: een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam. Ik zorg ervoor dat je tot rust kunt komen en op deze manier kunt ontladen. Door jezelf te openen ontneem je stress en kan je lichaam ook tot rust komen. Ik haal daarom veel inspiratie uit yoga en de Trager Approach. Van denken, naar voelen, naar zijn: dat is waar ik voor sta.

Neem contact op