Individueel traject

Individueel traject ‘in 3 maanden van je rugklachten af’ omvat een totaalpakket op maat gemaakt.

Nu 50% korting op je eerste Rebalancing-Ruggesteun sessie.

*1,5 uur tijd en aandacht voor jezelf
*ruimte scheppen voor wat er in je speelt
*inzicht in de werkelijke oorzaak van je probleem
*van denken naar voelen naar zijn
*in contact komen met wie je werkelijk bent, jouw passie en jouw potentie
*leren te ontspannen in wat zich aandient in jouw leven
*jouw natuurlijke helingsproces in gang zetten

Neem voor meer informatie contact met me op en spreek een eerste (kennismakings)sessie af.

Meer informatie over Rebalancing vind je bij Rebalancing School  en Platform Rebalancing 


Dit is wat mensen zeggen over de individuele sessies:

Jelle, 49 jaar: Hernieuwd contact met mijn lichaam en de beperkingen .. Lekker om ‘los’ te gaan.

Paul, 55 jaar: Ondanks dat ik een koorts had van 39.4, voelde ik me toch sterk, zelf verzekerd, en geaard. Ik voelde me opnieuw geboren, door de spanningsoefeningen, ik was uitgeput, maar wel weer opgeladen. Ik probeer nu af en toe de spanningsoefeningen zelf te doen door mijn spieren aan te spannen en te grommen en weer lost te laten. Het lijkt wel of de energie dan weer terug komt, zoals ik dat bij jouw sessie voelde.

Henriette Neggers, 55 jaar: Ik heb een paar individuele sessies gevolgd bij Marion. Zij heeft mij
aangemoedigd om geen weerstand te hebben tegen mijn probleem, maar om het er helemaal te laten zijn en er contact mee te maken. Vervolgens heeft ze me – op zeer respectvolle wijze –  begeleid naar het gebied van mijn authentieke zelf, het snijvlak waar mijn kracht en mijn zachtheid elkaar raken. Ze heeft me oefeningen geleerd om beter te gronden en in balans te blijven. Ik heb me door haar bekrachtigd gevoeld om mezelf te accepteren zoals ik ben en niet langer weg te lopen van mijn kracht en mijn potenties. Voor mij zijn de sessies zeer waardevol geweest.

Ron, 59 jaar: De ballast die ik in mijn leven had opgebouwd met belemmerende overtuigingen en patronen heb ik o.l.v. Marion goeddeels om kunnen zetten in nieuwe gedachten en gevoel. Marion liet me (oude) pijn verwoorden en voelen. Dit vormde een opstapje naar verwerken en opbouwen van een nieuw gevoel van positiviteit en vertrouwen. Ik voel weer hoe ik in elkaar steek en geniet daar elke dag van.